Friedrich-Ebert-Stiftung
Budapesti Iroda
H-1056 Budapest,
Fővám tér 2-3.
Magyarország

Tel.: +36-1-461-60-11
Fax: +36-1-461-60-18

E-Mail: fesbp@fesbp.hu
www.fesbp.hu

Logo European Foundation for Quality Management

Itt találja a: Kezdőoldalt » Impresszum

Impresszum

Herausgeber
Friedrich-Ebert-Stiftung, Bonn

Friedrich-Ebert-Stiftung e.V.
Godesberger Allee 149
D-53175 Bonn
Tel. ++49 (0)228/ 883- 0
Fax ++49 (0)228/ 883- 432

Friedrich-Ebert-Stiftung
Büro Budapest
H-1056. Budapest,
Fővám tér 2-3
Ungarn
Tel.: +36-1-461-60-11
Fax: +36-1-461-60-18
fesbp@fesbp.hu
www.fesbp.hu

Képviseli: Jan Niklas Engels

Website design és fejlesztés
itcreate. kommunikationsmedien
www.itcreate.de

Felelősség

A Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) a gondos és rendszeres ellenőrzés ellenére nem vállal felelősséget vagy garanciát a jelen honlapon megjelenő információk teljességéért, helyességért vagy időszerűségéért. Ez vonatkozik harmadik személyek ajánlataira utaló kapcsolatokra ("linkek") is, amelyekre jelen honlapról közvetlenül vagy közvetve utalás történik. A Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) nem felelős az olyan oldalak tartalmáért, melyek ilyen linkek segítségével érhetők el.

A Friedrich-Ebert-Stiftung VR2392 számon került bejegyzésre bejegyzett egyesületként a bonni Városi Bíróság (Wilhelmsstr. 21 53111 Bonn) egyesületi nyilvántartásába.

A FES által az interneten közzétett különböző cikkek a szerzők vagy a közzétételnél közreműködő szervezetek vonatkozásában szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek másolása, továbbítása és/vagy a szerzői jog tulajdonosának vagy birtokosának előzetes írásos engedélye nélküli ismételt közzététele törvénybe ütközik.

A FES nem felelős/szavatolja a szerzők által a FES rendelkezésre bocsátott tartalom helyességét vagy pontosságát.

Adatvédelem

Amennyiben e-mail vagy e-mailes űrlap formájában kapcsolatba kíván lépni velünk, úgy tudnia kell, hogy nekünk megküldött személyes adatait (név, cím, stb.) elektronikusan tároljuk, hogy az Önnel folytatott kommunikáció céljára felhasználjuk. Adatait alapvetően nem adjuk tovább harmadik személyeknek. A harmadik személyek felé történő továbbítás csak az Ön hozzájárulásával történik, különösen, ha a továbbítás az Ön által igénybevett szolgáltatás nyújtásához szükséges vagy egyébként törvényesen megengedett. Jelen honlap használatával és személyes adatai e-mail vagy e-mailes űrlap formájában történő megadásával hozzájárul személyes adatai fent leírt gyűjtéséhez, feldolgozásához és hasznosításához. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja és adatai törlését is kérheti.

Copyright - 2010 Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest
Minden jog fenntartva